K l a n t e n s e r v i c e

Hoe kunnen we je helpen?

Samen genieten met vrienden en familie van een lekker hapje en drankje, dat is precies wat wij hopen dat jij zult doen van onze producten, genieten!

Klachten
Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn over je bestelling of er is iets misgegaan met de bezorging, dan horen we natuurlijk graag van je. We zoeken dan samen naar een gepaste oplossing.
Neem contact met ons op via: verkoop@tarallo.nl

Retourneren
Onze Tarallo heeft een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na een succesvolle betaling.

Verzendinformatie
Onze Tarallo Napoletano en Amàrico aperitivo worden per pakketpost van Post NL bezorgd. De bezorging van je bestelling ligt in handen van PostNL en soms loopt een pakketje daar vertraging op.

We bakken de Tarallo Napoletano op ambachtelijke wijze vers, en versturen daarom 2 keer per week op dinsdag en donderdag.

Amàrico Aperitivo versturen we iedere dag.

Order annuleren
De verkoop is definitief na een succesvolle betaling. Indien er nog geen succesvolle betaling heeft plaatsgevonden kan de order worden geannuleerd.
Er bestaat geen herroepingsrecht zodra de order verstuurd is. 

Verzendkosten
De verzendkosten van een pakket bedragen € 5,40. De exacte verzendkosten worden in de laatste stap van de check-out berekend.

Staat de info die je zocht hier niet bij? Lees de Veel gestelde vragen voor meer info

Algemene voorwaarden
Privacybeleid