R e c e p t e n

Een uniek aperitief

Laat je inspireren door onze recepten en maak je favoriete drankje!

Mocktails
Tarallo Amàrico aperitivo on the rocks
on the rocks

Amàrico Originale 50 ml
Methode: Vul het glas met ijs.

Tarallo Amàrico aperitivo Spritz
americano spritz

Amàrico Originale 50 ml
Tonic 125 ml
Methode: Vul het glas met ijs.
Garnering: Citroen spray en groene olijf

Tarallo Amàrico aperitivo winter wonderland
winter wonderland

Amàrico Originale 50 ml
Alcoholvrij bier 135 ml
Appelsap 50 ml
1 cocktaillepel honing
1 sinaasappelschil
1 kruidnagel
1 steranijs
Methode: Verhit het bier op hoge temperatuur om de belletjes te verwijderen. Rustig verwarmen en alle ingrediënten toevoegen. Serveer warm.
Garnering: Gedroogd appelschijfje

Tarallo Amàrico aperitivo Winterspritz
Winter Spritz

Amàrico Originale 50 ml
Appel Tonic water 125 ml
Methode: Schenk in een wijnglas met ijs.
Garnering: Schijfje appel

Tarallo Amàrico aperitivo cold coffee
Cold coffee

Amàrico Originale 35 ml
Koude koffie 50 ml
2 scheutjes Angostura Bitters
Afvullen met Tonic water
Methode: Vul het glas met ijs
Garnering: Sinaasappelschil

Tarallo Amàrico aperitivo Sour
Amàrico Sour
Amàrico Originale 60 ml
Citroensap 25 ml
1 cocktaillepel kokosolie (optioneel)
Suikersiroop 15 ml
Eiwit | (Aquafaba voor vegans) 25 ml
Methode: Schud alle ingrediënten in een cocktailshaker en giet in een gekoeld glas.
Tarallo Amàrico aperitivo Fun
Amàrico Fun
Amàrico Originale 50 ml
Limoensap 25 ml
Gingerbeer 125 ml
Methode: Serveer in een hoog glas met ijs
Garnering: Komkommer plakje

 

Tarallo Amàrico aperitivo Dulce Leche
Dulce Leche
Amàrico Originale 50 ml
Amandelmelk 35 ml
Limoensap 25 ml
Methode: Kort en snel schudden in een cocktailshaker en serveer ‘on the rocks’ 
Garnering: Sinaasappelschil en nootmuskaat
Tarallo Amàrico aperitivo Fizz
Amàrico Fizz
Amàrico Originale 50 ml
Citroensap 25 ml
Thijm suiker siroop 20 ml
Vul aan met Soda water
Methode: Serveer in een hoog glas met ijs
Garnering: Verse Thijm
Tarallo Amàrico aperitivo Dai
Amàrico Dai
Amàrico Originale 60 ml
Limoensap 30 ml
Banana Oleo* 15 ml
*2/3 bananenschil bestrooien met rauwe suiker en een nacht laten intrekken bij kamertemperatuur tot alle suiker is opgenomen en de bananenschil alle oliën heeft losgelaten.
Methode: Schud alle ingrediënten in een cocktailshaker en giet in een gekoeld glas
Garnering: Parfumeer met limoenschil

 

Tarallo Amàrico aperitivo N3
N°3
Amàrico Originale 50 ml
Gefermenteerde ananas 50 ml
Tonic water 50 ml
Methode: Serveer in een flute
Tarallo Amàrico aperitivo Italian Libre
Italian Libre
Amàrico Originale 50 ml
Limoensap 5 ml
Vul aan met het Italiaanse frisdrankje Chinotto
Methode: Serveer ‘on the rocks’
Garnering: Limoenschil
Cocktails
Tarallo Amàrico aperitivo Pink Highball
Pink Highball
Amàrico Originale 35 ml
Whiskey 25 ml
Zoethout likeur 5 ml
Vul aan met Rode Grapefruit frisdrank
Methode: Giet met hoge straal in een hoog glas en serveer ‘on the rocks’
Garnering: Zoethout

 

Tarallo Amàrico aperitivo Americano Bianco
americano Bianco
Amàrico Originale 35 ml
Droge port of London Dry Gin 35 ml
Vijgen frisdrank 25 ml
Methode: Serveer ‘on the rocks’ in een vintage glas
Garnering: Citroenschil
Tarallo Amàrico aperitivo Crusta
Amàrico Crusta
Amàrico Originale 60 ml
Maraschino likeur 15 ml
Citroensap 15 ml
2 streepjes Angostura Aromatic Bitters
1 sinaasappel zeste
Methode: Mix alle ingrediënten met een sinaasappelschil en serveer in een koud glas
Garnering: Citroenschil en suikerrandje op het glas
Tarallo Amàrico aperitivo Sporcato
Sporcato
Amàrico Originale 25 ml
Brut | Extra Brut bruisende wijn 90 ml
Methode: Serveer in een flute
Garnering: Citroenolie en lavendel
Tarallo Amàrico aperitivo Il Generale
Il Generale
Amàrico Originale 45 ml
Witte rum 45 ml
1 cocktaillepel Citrus Oleo *
* 2 sinaasappelschillen + 1 citroenschil bestrooien met rauwe suiker een nacht laten intrekken bij kamertemperatuur tot alle suiker is opgenomen en de schillen alle oliën hebben losgelaten.
Methode: Schud alle ingrediënten snel in een cocktailshaker en giet in een glas
Garnering: Sinaasappelolie en kers
Tarallo Amàrico aperitivo Swizzle
Amàrico Swizzle
Amàrico Originale 30 ml
Falernum siroop 30 ml
Sherry Manzanilla (optioneel) 15 ml
Citroensap 20 ml
Vul aan met soda water
Methode: Serveer in een hoog glas met gecrushed ijs
Garnering: Verse muntblaadjes
Tarallo Amàrico aperitivo Corpse Reviver2
Corpse Reviver #2
Amàrico Originale 25 ml
Gin 25 ml
Citroensap 25 ml
Cointreau 25 ml
Absinthe 1 scheutje
Methode: Schud alle ingrediënten in een cocktailshaker en serveer in een gekoeld glas
Garnering: Kers