O n s v e r h a a l

tijdens de borrel

Italiaans genieten

Tarallo Napoletano beeldmerk ingrediënten pentekening

La bella Italia, wie is er niet dol op? Italianen hebben een heerlijke traditie; de aperitivo! Samen met vrienden en familie genieten van een lekker drankje en hapje. Natuurlijk borrelen wij Nederlanders er lustig op los maar veel verder dan een lekkere ham, worst, olijfjes, een bijzonder kaasje en wat zoutjes komt het huidige aanbod meestal niet.
Dat moet toch anders kunnen? Tijd om de boel een beetje op te schudden! 

Onze 'aperitivo' ontdekkingstocht

De start

Aperitivo Italiano

Borrelen zoals de Italianen doen met iets nieuws.

Op ‘aperitivo’ ontdekkingstocht!

aperitivo

Napoli

Napels, de bakermat van lekker eten. Borrelen doet de Napolitaan graag met een Tarallo Napoletano op de borrelplank. Een heerlijk hartig bros koekje dat perfect combineert met andere delicatessen. Een smakelijke variant op de wellicht al bekende kleine taralli uit Puglia. 

Tarallo Napels pentekening
Tarallo Napoletano pentekening
Verbinding met

Tarallo

We waren gelijk gegrepen door de Tarallo Napoletano, een heerlijk karaktervol koekje. Een koekje dat verbindt, niet alleen door het samen te eten maar ook door de vervlochten vorm. Het legde de basis voor onze bedrijfsnaam; Tarallo BV. Onze missie: Nederland laten genieten van samen zijn met nieuwe verrassende authentieke Italiaanse smaken! 

aan de slag

Tarallo Napoletano in Nederland

De Tarallo Napoletano is uiteraard het lekkerst vers gebakken dus zijn we in Nederland aan de slag gegaan met een Napolitaans recept. We hebben 4 heerlijke smaken ontwikkeld, gemaakt met de lekkerste eerlijke ingrediënten in samenwerking met sociale bakkerij Bakkerij KoekKoek ! 

Tarallo ingrediënten pentekening
Aperitivo

Verona

De Veneto staat bekend om zijn uitstekende wijnen maar er bleek meer te ontdekken. In Verona stuitten we op het nieuwe non-alcoholische aperitief Amàrico. Een heerlijk drankje dat niet alleen lekker is ‘on the rocks’ maar ook nog eens een perfect ingrediënt is voor een heerlijke mocktail of cocktail! Echt een volwaardig alternatief voor een wijntje of biertje naar ons idee. 

nieuw in nederland

Amàrico non-alcolico

Het heerlijke Italiaanse aperitief Amàrico maakt onze Italiaanse aperitivo compleet. We mogen het exclusief in Nederland introduceren. 

Tarallo Amàrico aperitivo glazen pentekening
Tarallo Fiat500 pentekening
andiamo

To be continued

We zetten ons in voor een nieuwe manier van borrelen, dé Italiaanse aperitivo nieuwe stijl! Onze ontdekkingstocht door Italië gaat uiteraard door, op zoek naar nog meer bijzondere Italiaanse borrelproducten! 

samen genieten

Samen maken

Samen genieten is voor ons ook samen maken en dat doen we graag inclusief! We dragen graag ons steentje bij aan een inclusieve maatschappij met een leuk zelfstandig leven voor iedereen. Daarom laten we onze Tarallo Napoletano maken door de bakkers van Bakkerij KoekKoek in Nijmegen. Zij begeleiden kwetsbare jongeren naar een betaalde baan. Naast zorg voor de jongeren dragen zij ook zorg voor zo duurzaam mogelijke ingrediënten: zo veel mogelijk lokaal, biologisch en duurzaam.

We zijn er trots op met deze bakkers samen te werken!